Thot Online

Una de les aplicacions més punteres de Thot Group és la gestió dels nostres serveis online, tant pel que fa a la comptabilitat de la seva empresa, com als assumptes fiscals, tributaris o laborals. Vostè disposarà d'un programa, li indicarem com incloure-hi els conceptes i, d'aquesta manera, abaratirem el cost d'aquests serveis.

Volem ser competitius i facilitar-li la feina. Cada dia revisarem la comptabilitat i la fiscalitat del seu negoci per solucionar-li qualsevol incidència i millorar-ne el rendiment. Podrà connectar-se des de tot arreu i a qualsevol hora. També té la possibilitat d'accedir-hi des de l'iPhone o l'iPad.

 

 

avantatge1Suport informàtic. Instal·lació dels programes

Si vostè contracta algun dels nostres serveis online, un dels nostres assessors l'ajudarà a instal·lar el programa o software adient. Vostè només s'ha de preocupar de gestionar el seu negoci.


 

 

avantatge2

Seguretat i tranquil·litat garantides

El control online a les dades de la comptabilitat i/o fiscalitat de la seva empresa compleix totes les mesures de seguretat. Això és una de les nostres principals fites i, més, si parlem de dades econòmiques privades.


 


avantatge3Preus low cost

Els nostres programes de comptabilitat els oferim online, disponibles les 24h els 365 dies a l'any i son un dels més competitius del mercat. Això és així, perquè sabem fer bé la nostra feina, som professionals i, alhora, dotem als nostres clients d'un programa còmode, que permeti interactuar i abaratir, d'aquesta manera, els costos dels serveis. Disposarà de moltes prestacions, i tot a preus econòmics, flexibles i adaptats al seu negoci.


 

 

avantatge4Serveis actualitzats i adaptats a la seva empresa

En qualsevol dels nostres serveis (comptable, fiscal, tributari o laboral), des de Thot Group facilitarem al client/a actualitzacions de les novetats legals, administratives i del programa que els oferim.
Pel que fa a les tarifes de cada servei, ens adaptarem al rendiment de la seva empresa. Així doncs, li proposem treballar conjuntament, interactuar i coordinar-se amb nosaltres, perquè la tarifa del servei sigui prou competitiva i ajustada a la seva empresa. La nostra funció és revisar cada dia la situació del seu negoci, per orientar-lo, aconsellar-lo i fer-lo més rendible.


 

 

Dades de Contacte

   973 443 080
  Av. Pere III, 39 · 25600 BALAGUER (Lleida)

Segueixi'ns a les xarxes