NOTÍCIES

Premsa-Ràdio

 

Les primes d'assegurances per malaltia seran deduïbles.

Les despeses que es generin per les primes d'assegurances de malaltia seran deduïbles en el Impost sobre la Renta de les Persones Físiques (IRPF). La mesura inclou les quotes satisfetes pel contribuent en la part corresponent a la seva pròpia cobertura i a la del seu cònjuge i fills menors de 25 anys. Aquesta deducció tindrà un límit de 500€ per persona i 1.500 per cada persona amb discapacitat.

La Comissió de Pressupostos del Senat, va aprovar ahir el paquet d'esmenes que va presentar el Partit Popular a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat de 2016. La nova redacció s'aprovarà, previsiblement, en el Ple del proper 13 d'octubre.

Seguir llegint

 

Publicat a CincoDías

Una resolució vinculant del TEAC beneficia a qui treballi des de la seva llar. Aquesta contradiu el criteri seguit fins ara per Hisenda i obre la porta de forma definitiva a que els autònoms que treballin des de casa puguin deduir-se despeses com la llum, l'aigua, el gas, la calefacció o el telèfon.

Tot i que el TEAC reconeix que no hi ha una regla racional que permeti diferenciar quina part del consum, és d'us personal i quina part te finalitats professionals. Planteja i defineix una formula que permet deduir part de les despeses.

"Podria servir, en el seu cas, un criteri combinat de metres quadrats amb els dies laborals de l'activitat i les hores en que s'exerceix l'activitat en l'immoble."

Per accedir al benefici fiscal serà necessari provar que el consum serveis a l'activitat professional.

Descarregar noticia

Cal pagar imposat per un regal de noces? Aquesta pregunta pot haver-se passat pel cap d'alguna parella a punt de passar per l'altar. Aquests presents es consideren "una adquisició gratuïta de les persones físiques", segons lodefine la llei. Com a tals s'enquadren dins de l'impost de donacions i podrien arribar a patir un tipus impositiu del 81,6%. En la major part dels casos, aquests obsequis solen ser petits detalls o van destinats a sufragar les despeses del casament. No obstant això, si hi ha moviments importants en el capital Hisenda pot trucar a capítol als nuvis.

 

Font. Invertia/9 de julio de 2013 Marta Garido/www.invertia.com

 

Descarrega la notícia

A partir del 1 de febrer de 2014, totes les transferències i càrrecs directes (domiciliacions bancaries) es realitzaran d'acord amb les normes de la Zona Única de Pagaments en Euros, que d'aquesta manera completarà la seva implantació definitiva.

 

Nota de Premsa Banc d'Espanya (SEPA)

 

En aquest link podreu calcular el vostre IBAN

http://www.sepaesp.es/sepa/es/

(Aquest link romandrà sempre disponible a Enllaços d'interés)

 

Dades de Contacte

   973 443 080
  Av. Pere III, 39 · 25600 BALAGUER (Lleida)

Segueixi'ns a les xarxes